För tillfället tar jag inga nya uppdrag.

Jag erbjuder

Jag erbjuder

Det är viktigt att det känns helt rätt att välja mig som doula. Därför ingår det ett kostnadsfritt möte på ungefär 30 minuter inför alla uppdrag.

acupuncture-icon-acupuncture

REDO ATT FÖDA

Med Redo Att Föda Paketet förbereds du som blivande förälder inför förlossningen. Vi utgår ifrån era individuella behov och skapar tillsammans de bästa förutsättningar för att ni ska få en positiv och stärkande förlossningsupplevelse. Redo Att Föda Paketet innehåller 3 möten av ungefär 2 timmars varaktighet och kan innehålla:

Förlossningsförberedende samtal, guidning i avspänningsteknik, andningsteknik och krystteknik, att skriva förlossningsbrev, fysiskt och emotionellt stöd, rebozo massage.

Pris: 6.000 kr

acupuncture-icon-massage

DOULASTÖD VID FÖRLOSSNING

Som doula bidrar jag med kontinuitet, trygghet och närvaro och stöttar blivande föräldrar under graviditeten och fram till barnet har kommit. Jag är vid er sida under hela förlossningen och stöttar genom till exempel guidning i andning och avspänning, smärtlindrande massage och praktiskt och emotionellt stöd. Doulastöd vid Förlossning innehåller:

Hela Redo Att Föda Paketet, stöttning under hela förlossningen, ett möte efter förlossningen, möjlighet till personlig rådgivning via mail och telefon under graviditeten.

Pris: 15.000 kr

acupuncture-icon-skin-care

POST PARTUM STÖD

Efter förlossningen har familjen förändrats. Det är en omvälvande och extra känslig tid. Som Post Partum Doula stöttar jag familjen under den första tiden med en nyfödd i hemmet. Jag kommer hem till er och stöttar er med just det som ni behöver hjälp med. Detta kan t.ex. vara:

Stöd i amning och flaskmatning, samtal om förlossningen, fysiskt och emotionellt stöd, praktisk hjälp i hemmet, att ta hand om barnet, så föräldrarna kan sova eller ha tid själv, samtal och stöd kring omvårdnad av barnet.

Priset är 500 kr pr timme vid minst fyra besök av minst fyra timmars varaktighet.

Prisexempel:

Paket v. 4 besök av 4 timmar: 8.000 kr 

Paket v. 6 besök av 4 timmar: 12.000 kr.

acupuncture-icon-cupping

PRESENTKORT

Vill du ge en doula i gåva?

Med ett presentkort kan du glädja blivande föräldrar med stöttning och trygghet.
Det ingår alltid ett kostnadsfritt möte på ungefär 30 min med de blivande föräldrarna, och känns det inte rätt återbetalas hela beloppet.

Newborn baby first days of life